Tuesday, April 28, 2009

Terkini 28 April 2009

1) Alhamdulilah, sampai ke saat ni photoshoot utk 7 penyertaan dah pun selesai, tinggal syahman je yg insyaAllah akan buat 30hb ni.

2) Buat masa sekrg ni penyertaan masih ada kekosongan 2 tempat lagi, walau bagaimanapun nampak macam x sempat untuk ambil kemasukan baru (kecuali jika masih ada grup2 nasyid indie di luar sana yg masih betul2 berminat, sila submit nama grup anda sebelum 30hb april 2009).

3) Jika penyertaan hanya ada 8 shaja pun projek ni akan diteruskan dan sepatutnya akan lebih banyak pilihan lagu2 yg menarik dan fresh akan dimuatkan dalam album ni. Pemilihan lagu2 oleh setiap penyertaan adalah berdasarkan apa yg mereka persembahkan dan dipersetujui oleh Neurotic Studio, jadi kalau still 8 penyertaan ni shj yg ada, jumlah lagu tetap juga 13 buah (8 oleh setiap grup + 5 lagu bonus) dimana 5 lagu bonus tersebut sepenuhnya karya2 unggul Neurotic Studio yg pastinya setiap satu membawa kelainan buat pendengar.

4) Ttg harga pasaran utk album nasyid indie ni pula masih dalam perbincangan, dan setakat ni mungkin range harga tu antara RM 16-RM20 shj..murah kan? sangat berbaloi kerana hanya dengan kurang rm20 anda boleh dapatkan album nasyid yg berkualiti, penuh dengan lagu2 yg pelbagai genre, dan kesemuanya 13 buah lagu !

5) Untuk pertanyaan lanjut boleh contact Neurotic Studio di 0177222612. Anytime yg reasonable kami akan layan sms atau panggilan anda.

No comments:

Post a Comment

Preview Album Nasyeed Underground

ALBUM NASYEED UNDERGROUND, KINI DI PASARAN !

ALBUM NASYEED UNDERGROUND, KINI DI PASARAN !
Harga Pasaran : RM 25.90 atau dapatkannya melalui pengedar-pengedar kami yang sah dengan harga yang lebih rendah.